Kager & søde sager


Gulerodsmuffins med ostecreme

Gulerodsmuffins med ostecreme

Jeg har fundet endnu en af min mors opskrifter frem. Denne gang en opskrift på gulerodskage. Jeg har dog ændret lidt i mængderne og istedet lavet en portion gulerodsmuffins. Herudover har jeg tilføjet en lækker flødeostglasur med citrussmag. De er perfekte at lune sig...
Bananmuffins med chokolade

Bananmuffins med chokolade

Efter et par dage hvor min appetit ikke har været så stor (grundet migræne) havde jeg et par modne banen, som jeg gerne ville have brugt. Istedet for at det røg i fryseren til senere brug i smoothie bowl eller lign., valgte jeg i dag, at lave en portion bananmuffins...
Frugtsalat med råcreme og chokolade

Frugtsalat med råcreme og chokolade

Mums! Frugtsalat med råcreme er nok én af mine yndlingdeserter. Da jeg var barn i 80´erne gik frugtsalat også under navnet abemad og den blev ofte serveret til osteanretninger. Det gør den stadig hver påske hjemme hos svigerfamilien. Selvom det er lidt retro, så det...
Havregrynskugler – voksenudgave

Havregrynskugler – voksenudgave

Gammeldags, hjemmelavede, klassiske havregrynskugler. Havregrynskugler som min mor lavede dem. Næsten. Jeg har fundet min mors opskrift på havregrynskugler frem og lavet et par enkelte justeringer; har skåret ned på sukkeret og undladt vanilje. Romessens er erstattet...