Kager & søde sager

Bananpandekager med havregryn

Nu har jeg flere gange i denne seneste måned lavet disse bananpandekager med havregryn. Dels fordi de smager dejligt og er super nemme at lave, men... den faktiske grund er, at jeg, i øjeblikket, er virkelig dårlig til at få spist frugt - nærmere bestemt bananer. Jeg...

Gulerodsmuffins med ostecreme

Jeg har fundet endnu en af min mors opskrifter frem. Denne gang en opskrift på gulerodskage. Jeg har dog ændret lidt i mængderne og istedet lavet en portion gulerodsmuffins. Herudover har jeg tilføjet en lækker flødeostglasur med citrussmag. De er perfekte at lune sig...

Bananmuffins med chokolade

Efter et par dage hvor min appetit ikke har været så stor (grundet migræne) havde jeg et par modne banen, som jeg gerne ville have brugt. Istedet for at det røg i fryseren til senere brug i smoothie bowl eller lign., valgte jeg i dag, at lave en portion bananmuffins...

Frugtsalat med chokolade og kokos

Min fredag morgen startede med en smagfuld og sund morgenmad i form af frugtsalat med chokolade og kokos. Jeg var hertil morgen mere træt end jeg var sulten, men synes alligevel, at jeg ville have lidt mad i maven - i håbet om at det kunne give mig lidt ekstra energi...

Gulerodsmuffins med ostecreme

Jeg har fundet endnu en af min mors opskrifter frem. Denne gang en opskrift på gulerodskage. Jeg har dog ændret lidt i mængderne og istedet lavet en...

Bananmuffins med chokolade

Efter et par dage hvor min appetit ikke har været så stor (grundet migræne) havde jeg et par modne banen, som jeg gerne ville have brugt. Istedet...

Frugtsalat med chokolade og kokos

Min fredag morgen startede med en smagfuld og sund morgenmad i form af frugtsalat med chokolade og kokos. Jeg var hertil morgen mere træt end jeg...

Frugtsalat med råcreme og chokolade

Frugtsalat med råcreme og chokolade

Mums! Frugtsalat med råcreme er nok én af mine yndlingdeserter. Da jeg var barn i 80´erne gik frugtsalat også under navnet abemad og den blev ofte serveret til osteanretninger. Det gør den stadig hver påske hjemme hos svigerfamilien. Selvom det er lidt retro, så det...

læs mere
Havregrynskugler – voksenudgave

Havregrynskugler – voksenudgave

Gammeldags, hjemmelavede, klassiske havregrynskugler. Havregrynskugler som min mor lavede dem. Næsten. Jeg har fundet min mors opskrift på havregrynskugler frem og lavet et par enkelte justeringer; har skåret ned på sukkeret og undladt vanilje. Romessens er erstattet...

læs mere
Pandekager

Pandekager

Vejret er perfekt til pandekager! På sådan en dag som i dag, hvor vejret er gråt og trist, er det perfekt pandekagevejr. Her får du en nem opskrift på klassiske pandekager.  

læs mere