I går var jeg på venindedate med den altid dejlige P. Og hold nu op, hvor var det bare en dejlig date.

Vores venindedate har været planlagt i noget tid. Men vi var ikke helt sikre på, hvor daten skulle foregå. Bedst som jeg skulle finde det perfekte sted, faldt jeg over Café Elysia på Facebook. Lidt tilfældigt. Den dukkede op i mit feed og et billede at deres lækre brunch fangede mit øje. Og kort efter var der bestilt bord.

Skal jeg beskrive Café Elysia med ét ord må det være:  G E N N E M F Ø R T.

Allerede ved ankomst var der god stemning og vi blev modtaget af et venligt og imødekommende personale. Indretningen er rustik og varm – og meget meget hyggelig med dæmpet musik og levende lys.

Elysia er bestemt besøget værd. Ikke mindst hvis du sætter pris på en god oplevelse samtidig med virkelig lækker mad – og ikke bare ønsker traditionel cafe mad. Og for sådan en som mig, der kan have svært ved at bestemme sig, er udvalget helt perfekte. Ikke noget med at bladre igennem en kæmpe menu. Bare et par enkelte sider med (hvad der virker til at være) nøje udvalgte retter.

Det var virkelig en fornøjelse, at spise sig igennem den flot anrettede og velsmagende brunch. Og så gjorde det bestemt ikke noget at den var tapas inspireret – den indeholdte alt lige fra ægge muffins, varme og let krydrede pølser, ost, skyr med topping, frugter og andre lækre sager. Det bedste af det hele var pestoen. Jeg elsker pesto. Og den var virkelig god. Meget cremet og knap så meget olie. Mmm…

Jeg kan ærligt sige, at det er den bedst brunch jeg nogensinde har fået.

Café Elysia får 5 stjerner herfra.

Og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger caféen. Har allerede nævnt for flere at vi skal spise på Café Elysia. Min mand. Min søster. Og mon ikke det bliver til endnu en venindedate med P. Måske til frokost eller aftensmad.

Jeg har (helt oprigtigt) ikke noget dårligt at sige om stedet. Der var måske nogle enkelte ting som kunne have været anderledes eller lidt bedre. Men intet som er værd at nævne. Og intet som gjorde min oplevelse dårligere. Jeg havde en dejlig venindedate med P, hvor jeg fik fantastisk mad i hyggelige omgivelser. Kan man forvente – eller forlange, mere?

Efter brunchen besluttede P og jeg at gå tur rundt i Næstveds gågader. Bare hygge. Snakke (endnu mere). Og ose. Sååå skønt. Og ovenikøbet i dejlig solskin. Foråret er (måske) rigtig på vej nu…? Jeg håber i hvert tilfælde, at det dejlige vejr fortsætter.

Jeg må sige, at jeg er kæmpe fan. Af det hele. Af P, af venindedates og af Café Elysia. Og ikke mindst af foråret – men mest når solen skinner.

Sidder du og får lyst til at besøge Café Elysia, kan du se mere her. Linket går til deres Facebook side. Det virker til at være en meget velbesøgt cafe, så det kan måske være en god ide at bestille bord…? Dette indlæg er ikke sponsoreret. Men er blot min ærlige mening om og anmeldelse af Café Elysia.

Venindedate på Café Elysia i Næstved

Venindedate på Café Elysia i Næstved