Brød, boller & bagværk


Pestosnurrer

Pestosnurrer

Jeg skulle forleden have ryddet lidt op i resterne i køleskabet og besluttede mig derfor for at at lave en portion pestosnurrer – en nær slægtning til kanel- og pizzasnegle, dog med lækkert pestofyld. Jeg valgte at lave en grov version med grahamsmel – og...
Hjemmelavet burgerboller

Hjemmelavet burgerboller

I går stod den på byg selv-burgere med rodfrugtfritter og chilimayo. Og jeg forsøgte mig med hjemmebagte burgerboller. Resultatet blev en succes – nøj, hvor blev de gode og hvor smagte de bare godt! Der er ingen tvivl om, at jeg fremover hellere vil bage mine...
Brød i stegeso

Brød i stegeso

Da vi forleden skulle bage snobrød lavede jeg en dobbelt portion. Det viste sig dog at det ikke havde været nødvendigt. Jeg havde derfor en hel del dej tilbage. Da jeg ikke var helt sikker på hvad jeg ønskede at bruge dejen til, valgte jeg at lade dejen koldhæve...
Snobrød

Snobrød

Vi var i haven i går. Den stod på lidt havearbejde. Efterfølgende valgte vi, at tænde op i en lille bål ved vores shelter. Et vennepar og deres ene datter kom forbi. De ville lige sige hej efter at have været på kør selv-ferie i USA i et par uger. De valgte at blive...