Det er vist ikke helt ved siden af, hvis jeg tillader mig at sige, at danskerne (måske mest københavnerne) har fået sig en “ny” forårsbeskæftigelse: At se kirsebærtræerne blomstre.

Men jeg må erkende, at jeg ikke helt er med på moden. Jeg har nemlig ikke selv set de smukke træer endnu. Og det er på trods af at det har været populært i et par år efterhånden. Men nu skal det være… Jeg har derfor hentet hjælp på Google og fundet frem til 9 populære steder, hvor jeg har mulighed for at stå under den lyserøde blomsterhimmel og komme i forårsstemning.

9 steder, der trækker i lyserødt, når kirsebærtræerne springer ud

  1. Kongens Have
  2. Assistens Kirkegård, Nørrebro
  3. Sønder Boulevard, Vesterbro
  4. Bispebjerg Kirkegård, Nordvest
  5. Langelinie Park, Østerbro
  6. Tivoli
  7. Islands Brygge
  8. Hostrup Have, Frederiksberg
  9. Mindeparken, Århus

Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvor jeg tager hen. Så langt er jeg ikke nået. Men jeg har dog alligevel en plan. Åbningstiderne for parkerne er typisk 7-22 eller 24/7. Så det gælder om at stå tidligt op. I hvert tilfælde hvis jeg skal undgå alt for store menneskemængder.

Og jeg skal nok heller ikke vente for længe. De smukke japanske kirsebærtræer er så småt begyndt at blomstre – og de blomstre kun et par uger her i lille Danmark.

Har du set dem? De smukke kirsebærtræer?

Der må være masser af andre steder, hvor jeg kan nyde det smukke syn og den magiske stemning under de lyserøde trækroner? Tip mig gerne, hvis du kender andre steder.