Min fredag morgen startede med en smagfuld og sund morgenmad i form af frugtsalat med chokolade og kokos. Jeg var hertil morgen mere træt end jeg var sulten, men synes alligevel, at jeg ville have lidt mad i maven – i håbet om at det kunne give mig lidt ekstra energi til dagens gøremål og projekter.

Jeg brugte lidt banen, vindruer og æble drysset med revet chokolade og kokos. Du kan dog sagtens variere valget af frugt og topping, alt efter smag og behag. Ønsker du en mere cremet version, kan du også tilføje en klat græsk yoghurt, skyr eller lignende. Jeg spiser gerne denne frugtsalat til morgenmad, mellemmåltid, dessert eller aftensnack – selvfølgelig ikke hver dag, hele dagen. Skal din dessert eller aftensnack lige have et ekstra pift, kan du prøve min opskrift på frugtsalat med råcreme.

Frugtsalat med chokolade og kokos

Frugtsalat med chokolade og kokos

Forb. tid 10 min
Samlet tid 10 min
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 1 banan
  • 1 æble lille
  • 10 vindruer
  • chokolade mørk revet chokolade
  • 1 tsk kokosmel

Sådan gør du
 

  • Skyl vindruer og æbler under den kolde hane. Fjern bananen skræl og æblets kernehus. Skær herefter vindruer i halve, bananen i skiver af mundrette bidder og skær æblet i både og dernæst i tern.
  • Anret frugten i en skål og pynt med lidt chokolade og kokos.