Dette indlæg indeholder affiliatelinks for GO DREAM – oplevelsesgaver. Det bliver ikke dyrere for dig at købe via disse links, men jeg vil modtage et beskedent beløb, som bruges til at drive min blog.

 

Forleden var min mand og jeg på date. Det er noget vi gør med jævne mellemrum. Og jeg vil ikke undvære det for noget i verden. Jeg elsker vores tid sammen på tomands hånd. Vi har ikke nogen småbørn herhjemme, så det er ikke fordi alene-tid hører til sjældenhederne. Meeen der er alligevel forskel på den tid vi tilbringer sammen. Jeg kan godt lide at hygge på sofaen med min dyne, en god film og selvfølgelig min mand. Men kan også godt lide at komme ud at se og opleve noget. Forleden gik turen til Halloween i Tivoli.

Jeg er normalt ikke så stor fan af forlystelser. Nogle af dem er lige voldsomme nok til mig (og min ryg) for eksempel Dæmonen og Vertigo blot for at nævne et par stykker. Til gengæld er jeg stor fan af Ballongyngen – en ægte Tivoli-klassiker. Der er den skønneste udsigt over Tivoli og København, uden at man er alt for højt oppe. Og så synes jeg, at den er lidt hyggelig og romantisk. Det blev vist til hele 5-6 ture i Ballongyngen. Ballonerne var, i anledningen af Halloween, forklædt som græskar.

Vi følte os lidt fjollede – der skulle ske noget og vi valgte, at købe et turpas til os hver. Ikke noget vi normalt ville gøre. Netop fordi jeg ikke er lige vild med alle forlystelserne. Men nu skulle der altså prøves forlystelser. Nogle endda flere gange. Og skal man bare prøve et par forlystelser løber det hurtigt op rent kroner og øre mæssigt. Det erfarede vi tidligere på året, da vi var i Tivoli og havde købt billetter istedet for turpas.

Udover de mange ture i Ballongyngen blev det også til andre forlystelser. Vi prøvede blandt andet Astronomen, Den flyvende kuffert, Dragebådene, Fatamorganga (fik vi da vist lige fejlvurderet…), Galejen, Minen, Odin-expressen med flere. Nogle mere børnevenlige end andre. Jeg overvejede et kort øjeblik også at prøve Himmelskibet (igen). Jeg prøvede den sidst vi var i Tivoli, men valgte denne gang istedet Svingkarrusellen – som minder lidt om Himmelskibet, der er bare ikke så langt ned eller højt op – alt efter hvordan man vælger at se på det… Man skulle ikke tro at jeg engang har boet i et højhus på 13. sal 🙂

Vi havde en super hyggelig aften, og talte om at når vi skal have fornyet vores Tivoli årskort, så opgradere til et Tivoli Wild Card. På den måde kan vi både nyde haven og forlystelser – samt Halloween, Jul og Fredags Rock i Tivoli. Og prøve Ballongyngen lige så mange gange vi vil.

Se de mange muligheder for køb af gavekort på Tivoli entré, turpas eller årskort her.