Vi har her til aften fået denne dejlige bulgursalat med feta, jordbær og persille. Jeg serverede den til kyllingefilet. Salaten kan dog godt spises for sig selv eller som tilbehør til en anden hovedret.

Som i måske har opdaget, så har jeg en forkærlighed for nemme og velsmagende salater. Der findes uendelige kombinationsmuligheder, men ligesom mange af de andre salater jeg har delt her på siden, indeholder denne bulgursalat søde bær, cremet feta og grønt. Og ligesom min spinatsalat med jordbær ryger denne opskrift også lige ind på listen over sommerfavoritter. Nøj, hvor smagte den godt!

Bulgursalat med feta, jordbær og persille

Bulgursalat med feta, jordbær og persille

Tilb. tid 20 min
Samlet tid 20 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 dl bulgur grov
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lime saften herfra
  • 1 håndfuld persille
  • 100 g feta
  • 150 g jordbær
  • salt
  • peber friskkværnet

Sådan gør du
 

  • Kog bulguren under låg i letsaltet vand - følg anvisningen på pakken. Og lad den efterfølgende køle af.
  • Mens bulguren køler af skylles jordbærene - stilk og blomst nippes efterfølgende af. Skær dem herefter i halve og/eller kvarte - afhængig af størrelse.
  • Smuldre fetaen i passende stykker. Du kan også skære den i mindre stykker, hvis du foretrækker dette.
  • Bland bulgur med lime, olivenolie og persille. Smag til med salt og peber. Vend forsigtigt feta og jordbær i salaten.
  • Anret til sidste bulgursalaten i en skål eller på et fad. Pynt med lidt persille og kom friskkværnet peber hen over. Din bulgursalat er nu klar til servering. Velbekomme!