af Delledagbog | 5. oktober 2017 | Aftensmad tilbehør
Nogle gange kan det være svært at finde på nye former for tilbehør og måder at lave tilbehøret på. Disse kartofler er super nemme at lave, smager fantastisk og kan fungere som tilbehør til et væld af retter. Jeg brugte mellemstore kartofler, men du kan også sagtens...
af Delledagbog | 13. september 2017 | Aftensmad tilbehør
Personlig synes jeg, at bagte gulerødder fungerer godt som tilbehør til mange forskellige slags retter – både fjerkræ, okse og svin. Jeg serverede dem i går til helstegt kylling med krydderurter. Et perfekt match! Og jeg var så heldig, at der var lidt rester...
af Delledagbog | 10. september 2017 | Aftensmad tilbehør
Majskolber har sæson i sensommeren, i hvert tilfælde hvis du ønsker danske og/eller økologiske majs. Så det er nu du skal kaste dig over de søde majs. Kogte majskolber, eller majskolber i det hele taget, fungerer godt som forret eller tilbehør til hovedretten. De er...
af Delledagbog | 8. september 2017 | Aftensmad tilbehør
Hjemmelavet pomfritter i ovn er et sundere alternativ til den friturestegte udgave – og de er langt mere smagfulde. Da jeg ikke ejer en fritøse, og heller ikke er særlig vild med friture, valgte jeg i går at eksperimentere lidt med hjemmelavet pommes frites...
af Delledagbog | 10. august 2017 | Aftensmad tilbehør
Mmm… majskolber i ovn med hvidløgsflødeost og bacon. Kender i det at nogle gange, så har man bare lyst til at pifte et ret lidt op. Jeg kan virklig godt lidt grillede majskolber med smør og salt, men forleden valgte jeg at gøre lidt ekstra ud de nyindkøbte majs....
af Delledagbog | 1. juni 2017 | Aftensmad tilbehør
Jeg elsker, og har altid elsket, flødekartofler. Flødestuvende kartofler er perfekt tilbehør til langt de fleste kødretter – hvilket måske er grunden til, at netop denne variant af kartofler kommer på bordet, når man får gæster eller blot har lyst til at servere...