Herhjemme er vi vilde med mexicanske retter. Forleden stod den derfor på quesadillas med kylling, cheddarost og grønt. Du kan dog komme alverdens fyld i disse tortilla pandekager – du kan bruge lige, hvad du har lyst til. Vi brugte en rest af kylling fra aftenen før, hvor vi fik helstegt kylling. Men du kan også sagtens stege nogle kyllingfileter og skære dem i passende stykker.
Server med bønnemos, guacamole og tomatsalsa, kogte majskolber eller en lækker salat.
Quesadillas med kylling, ost og grønt
Ingredienser
- 4 tortilla pandekager
- 75 g spinatblade friske
- 1 peberfrugt rød
- 100 g majs eller kerner fra kogte majskolber
- 300 g kylling jeg brugte rest fra helstegt kylling
- 100 g cheddar revet
- olie til stegning
Sådan gør du
- Skyl spinatbladene og tør dem i en salatslynge.
- Skyl peberfrugten, fjern kerner, lameller og stilk, og skær den i strimler eller tern.
- Hæld vandet fra dine majs (eller skær kernerne af kolben)
- Fordel fyldet på halvdelen af tortilla pandepagerne - det kan være en fordel IKKE at lægge fyldet helt ud til kanten. Start med spinatblade, peberfrugt og majs. Læg herefter kylling på og drys med revet cheddar. Og fold tortillabrødet.
- Varm en pande op. Tilsæt lidt olie og læg forsigtigt dine quesadillas på den varme pande (2 af gangen). Steg dem i et par minutter på hver side - til de er gyldne og sprøde.
- Skær dem herefter over på midten og dine quesadillas er klar til servering. Velbekomme!