Som oftest ville jeg gøre brug af årstidens grønne herligheder i min salat. I dag valgte jeg dog at lave en lækker sommersalat til frokost – selvom vejret i den grad siger efterår. Jeg trængte til den der sommer-feeling, og lavede en sommer inspireret salat med friske bær, mandler og feta.

Sommersalat kan i princippet spises til hvad som helst, men passer især godt til kylling eller et stykke mørt kød. Du kan også servere den til grillmad eller anden lækker sommermad. Da jeg i går aftes gik all in på hjemmelavet butter chicken, trængte jeg i dag til en let frokost. Jeg spiste derfor salaten som en ret i sig selv.

Lækker sommersalat med bær

Lækker sommersalat med bær

Forb. tid 10 min
Samlet tid 10 min
Antal 1 personer

Ingredienser
  

 • 1 håndfuld rucolasalat
 • 1 håndfuld spinatblade
 • 6-8 hindbær
 • 20 g blåbær
 • 0,5 dl bulgur kogt
 • 20 g feta smuldret
 • 10 g mandler hakket

Sådan gør du
 

 • Har du ikke en rest kogt bulgur stående i køleskabet, så start med at koge bulgur efter instruktionerne på pakken. Stil til side og lad køle af.
 • Skyl rucola og spinat. Slyg herefter tør i en salatslynge.
 • Skyl blåbær og hindbær, og lad dem dryppe af.
 • Hæld salaten i en skål eller på en tallerken. Fordel blåbær, hakkede mandler og bulgur i salaten, og bland forsigtigt. Top herefter med feta og hindbær inden servering.