Jeg er vild med salater og forleden lavede jeg denne grønne salat. Jeg serverede salaten som tilbehør til lasagne, men den går også godt til andre kødretter såsom bøf, oksekød og mørbrad – og kan evt. også serveres med groft brød eller flutes, hvis du har lyst til det.

Grøn salat med salattern

Grøn salat med salattern

Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 hjertesalat (eller ½-1 salathoved eller bakke salat)
  • 1 peberfrugt (grøn, gul eller rød)
  • ½ agurk
  • 10-15 cherrytomater (eller blommetomater)
  • 100 g salatost i tern

Sådan gør du
 

  • Skyl grøntsagerne under koldt vand og afdryp salaten.
  • Skær herefter salat og peberfrugt i strimler, agurk i tern og tomater i både eller halve.
  • Bland alle ingredienserne sammen og anret til sidst i en skål.