I går lavede jeg denne lækre avocadocreme. Anvendelsesmulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Server for eksempel avocadocremen med et par skiver ristet franskbrød eller rugbrød. Du kan også bruge den som dip til grønssagsstave eller som smørelse i burgere, sandwiches eller wraps. Jeg lavede den i forbindelse med aftensmaden i går, hvor cremen var prikken over i på vores mexicanske tortilla wraps.

Husk, at vælge modne avocadoer, når du skal lave avocadocreme – de giver den bedste smag og den rette konsistens.

Velbekomme!

 

Avocadocreme

Avocadocreme

Tilb. tid 5 min
Samlet tid 5 min
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 avocado modne
  • 1 spsk græsk yoghurt kan erstattes af skyr eller lign.
  • lime saften heraf - eller citron
  • salt
  • peber friskkværnet

Sådan gør du
 

  • Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene og skrab "kødet" ud i en skål. Mos avocadoerne med en gaffel. Tilsæt græsk yoghurt og limesaft, og rør godt rundt. Smag til med et par drys salt og friskkværnet peber.