Svits det hakkede kød på en stor pande eller i en gryde. Tilsæt sambal oelek og presset hvidløg samt salt og peber.
Skyl bønnespirer, spidskål, gulerødder og forårsløg med koldt vand.
Hak, snit og riv grøntsagerne fint, på nær bønnespirer.
Tilsæt grøntsagerne til kødet og lade det stege i et par minutter.
Imens sættes glasnudlerne i blød i kogende vand - følg anvisningen på pakken. Si efterfølgende vandet fra og klip nudlerne i mindre stykker (da de ellers kan være svære at blande med de øvrige ingredienser) og tilsæt dem til fyldet.
Kom varmt vand i en dyb tallerken eller en stod bred skål. Dyp ét rispapir ad gangen i skålen. Vent 30 sekunder, tag rispapiret op og læg 1-2 spsk. fyld på og rul sammen. Der er til 12-20 forårsruller i denne portion - afhængig af hvor meget fyld du putter i den enkelte forårsrulle.
Steg forårsrullerne i lidt olie på en varm pande. Server dem lune med ris, en grov kålsalat eller blot sojasovs og sød chili sauce.