Skyl vindruer, æbler og jordbær - nip stilk og blomst af efterfølgende. Skær jordbær og vindruer i halve. Fjern kernehuset og skær æblet i mundrette bidder. Skræl appelsin og kiwi, og skær dem først i både og dernæst i tern. Skræl bananen og skær den i skiver.
Råcreme
Pisk æggeblommerne hvide med rørsukker og vaniljepulver i en skål - piskes til en luftig "æggesnaps". I en anden skål piskes fløden stiv. Vend den forsigtigt i "æggesnapsen".
Anret frugtsalat i skåle eller glas med lidt råcreme på toppen. Drys med hakket mørk chokolade.
Noter
Alt efter smag kan råcremen serveres som topping på frugtsalaten, i en skål ved siden af eller blandes i frugten inden servering. Frugten kan byttes ud med lige nøjagtig den frugt, du bedst kan lide. Der skal blot være det der svarer til 6-8 stykker frugt. Ligeledes kan chokoladen erstattes med makroner, nødder eller andet godt.