Hæld så meget olie som muligt fra tunen, kom kødet i en skål og mos det godt med en gaffel.
Hak løget fint og bland det med tun, creme fraiche og citronsaft. Rør det godt sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Tag husblas op og klem så meget vand af som muligt, læg den bløde husblas i en skål og hæld lidt kogende vand over. Rør rundt så det smelter. Hæld under omrøring den smeltede husblas i skålen med tun.
Pisk fløden til flødeskum. Vend forsigtigt flødeskummen i skålen med de øvrige ingredienserne. Gørdet sammen med kaviar.
Hæld tunmoussen op i en serveringsskål eller form og sæt den på køl. Lad den stivne og samle sig i minimum 6 timer - eller lav den gerne dagen før den skal serveres. Anret herefter på en tallerken eller i et fad. Pynt med citron, dild og tomater. Og server med flutes.