Tilsæt salt, rørsukker og olie, mens du rører rundt.
Tilføje herefter melet lidt efter lidt. Rør godt rundt, så dejen bliver ensartet, elastisk og uden klumper.
Sæt dejen til side og lade den hvile under et viskestykke i en times tid.
Opvarm ovnen til 250 grader - på varmluft. Sæt to bageplader i ovnen allerede nu, så de bliver varme med ovnen.
Del dejen i 6-8 stykket og form bollerne - placer en hånden ovenpå bollen og tril den rund ved at bevæge hånden i en cirkulær bevægelse, indtil bollen har en glat overflade. Det er nemmest at forme bollerne, hvis dejen hænger en lille smule fast i køkkenbordet. Drys derfor ikke for meget mel på bordpladen.
Rul herefter bollerne ud til små flade brød - ½-1 cm tykkelse og en diameter på 10-15 cm (afhængig af om du laver 6 eller 8 brød). Lad dem efterhæve lidt på køkkenbordet mens ovnen når den rette temperatur.
Tag bagepladerne ud af ovnen. HUSK de er varme!! Beklæd dem med bagepapir. Læg pitabrødene på pladerne og sæt dem tilbage i ovnen.
Bag dine pitabrød i ca. 7 minutter til de hæver op og er gyldne. Vend dem eventuelt efter de er hævet op, og giv dem de sidste par minutter på en anden side.
Lad pitabrødene køle lidt af inden de skæres igennem og fyldes med dit yndlingsfyld.