2hjertesalatbrug evt. salathoved, krølsalat eller anden grøn salat
200gærterfrosne
2æg
2dstuni olie eller vand
Sådan gør du
Bring vand tilsat salt i kog i en gryde, tilsæt pastaen og kog den som angivet på emballage. Lad de frosne ærter koge med det sidste minut af kogetiden. Dryp pasta og ærter af i en sigte. Stil pastasalaten til side på køkkenbordet og kog nu æggene til de er hårdkogte eller smilende. Lad dem køle af inden de pilles og skæres i kvarte.
Imens steges baconskiverne til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og knæk efterfølgende den sprøde bacon i mindre stykker.
Skyl salaten, slyng den godt og skær i strimler.
Anret pastasalat med salat, tun og æg i en skål. Drys bacon over og server salaten med lune flutes samt creme fraiche dressing eller pesto.