Vi er i gang med en række større ombygningsprojekter og istandsættelse af vores gamle bindingsværkshus. Og ja, så roder vi. Men som et gammelt ordsprog siger: Det skal være skidt, før det bliver godt. Det er meget rammende for det, der i disse måneder er gang i herhjemme. Og godt bliver det. Altså når vi engang bliver færdige.

I øjeblikket sker der rigtig meget. Vi er i fuld gang med vores kommende kontor. Og det er på trods af, at vi ikke er (helt) færdige med hverken vores entre, første sal og en række andre (små)projekter.

Når jeg skriver “vi” er det måske så meget sagt. Det er helt klart Martin der skal have al kredit for projektet. Jeg forsøger, at hjælpe, så godt jeg kan.

Det lyder måske lidt fjollet, at vi er gået i gang med endnu en ombygning. Vi var dog nødt til det. Vi skal nemlig have lagt fibernet ind i vores lille hus på landet. Vildt, ik? Det bliver så fedt. Slut med langsomt internet.

Men for at gøre en lang historie kort, så skal fibernettet ind i kontoret. Og det gav ikke mening, at få det lagt ind og sat boksen op, for så at rive væggene ned. Derfor måtte projektet rykkes et par måneder frem, så det hele passede samme.

Status på projekt kommende kontor er det her.

Gulv er pillet af og lagt til side. Det skal nemlig på igen.

Loftet er revet ned. Vi har nu fået synlige bjælken.

De to ydervægge er pillet ned.

Og genopbygningen er igang.

Der mangler stadig en del før ombygningen er færdig. Men det går helt klart den rigtige vej. Næste skridt er gips på ydervæggene og så skal tapetet pilles af indervæggene.

Undskyld vi roder - projekt nyt hjemmekontorUndskyld vi roder - projekt nyt hjemmekontorUndskyld vi roder - projekt nyt hjemmekontor