God aften hjemme i stuen – eller skal jeg sige i entréen… Jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle billeder af vores entre.

Egentlig ville jeg venter med at vise vores forskellige projekter her på bloggen til de var helt færdige – men der går lidt tid endnu. Og det kunne jeg ikke vente på, så derfor lige en halvvejs status.

Rom blev ikke bygget på en dag. Og vi er så sandlig ikke dem der rider samme dag som vi sadler. I hvert tilfælde ikke når det kommer til renovering af hus. Men det er med fuldt overlæg. Vi har nemlig ikke travlt og ønsker ikke at køre fuldstændige døde i vores mange projekter. Hvilket jeg også har skrevet om tidligere – det kan du læse her.

Det er nu alligevel ikke altid planen, at der skal gå SÅ lang tid. Men tiden flyver afsted og det koster også lidt penge at renovere hus. Penge som vi flere gange har valgt at bruge på andre ting. Typiske bruger vi den på en ferie istedet. Vi ELSKER at rejse. Så ofte prioriterer vi at rejse istedet for at sætte hus i stand. En rigtig god prioritering, hvis du spørger os! Det betyder dog, at tingene tager lidt længere tid end først beregnet.

Jeg er måske ikke helt fair, når jeg har valgt at kalde indlægget “halvvejs status”. Vi er faktisk nået langt. Både med vores entre og den tilhørende trappe. Men også med nogle af de andre projekter i vores lille hus på landet.

Og det kan godt være at entre er ikke helt færdig endnu. Men den fungerer.

Der er mangler lidt forskellige ting og den sidste finish. Vi skal blandt andet have et skab til at dække el-måleren. En el-måler er ikke det kønneste i verden, så den skal altså gemmes lidt væk.

Og så mangler vi også at sætte gelænder på det nederste af trappen. Der er dog fortsat nogle større ting, der skal flyttes op og ned fra første salen. Og det er lidt nemmere, hvis det nederste gelænder ikke er i vejen.

Vi er altså godt på vej til en færdig entré – der er dog ingen tvivl om at det vil pynte gevaldigt, når de sidste ting kommer på plads. Fordi… Selvom entréen er en af husets mindste rum, så er det et vigtigt rum. Vores entre er ikke bare til gennemgang. Vores entre er det første vi møder, når vi kommer hjem. Det er der hvor vi byder os selv og vores gæster velkommen. Entréen skal derfor være et rart sted at komme hjem til. Og de sidste detaljer betyder meget. Men ovennævnte ting skal lige være plads førend vi begynder at indrette den yderligere.