Herhjemme er vi vilde med mexicanske retter. Forleden stod den derfor på quesadillas med kylling, cheddarost og grønt. Du kan dog komme alverdens fyld i disse tortilla pandekager – du kan bruge lige, hvad du har lyst til. Vi brugte en rest af kylling fra aftenen før, hvor vi fik helstegt kylling. Men du kan også sagtens stege nogle kyllingfileter og skære dem i passende stykker.

Server med bønnemos, guacamole og tomatsalsa, kogte majskolber eller en lækker salat.

 

Print Recipe
Quesadillas med kylling, ost og grønt
Quesadillas med kylling, ost og grønt
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Quesadillas med kylling, ost og grønt
Instruktioner
  1. Skyl spinatbladene og tør dem i en salatslynge.
  2. Skyl peberfrugten, fjern kerner, lameller og stilk, og skær den i strimler eller tern.
  3. Hæld vandet fra dine majs (eller skær kernerne af kolben)
  4. Fordel fyldet på halvdelen af tortilla pandepagerne - det kan være en fordel IKKE at lægge fyldet helt ud til kanten. Start med spinatblade, peberfrugt og majs. Læg herefter kylling på og drys med revet cheddar. Og fold tortillabrødet.
  5. Varm en pande op. Tilsæt lidt olie og læg forsigtigt dine quesadillas på den varme pande (2 af gangen). Steg dem i et par minutter på hver side - til de er gyldne og sprøde.
  6. Skær dem herefter over på midten og dine quesadillas er klar til servering. Velbekomme!