I dag er det lille fredag, og om lidt er det weekend. Det betyder umiddelbart, at vi skal have i gang med et par indendørs projekter i vores lille hus på landet. Vi skal blandet andet have fixet et par ting i vores køkken og entre. Og herudover skal vi have gjort klar til at vores trappe til førstesalen (forhåbentlig) snart kommer. Det bliver SÅ godt, og jeg glæder mig helt vildt!

Weekend betyder også brunch og derfor har jeg i dag eksperimenteret lidt med en morgenmads-sandwich, som alternativ til den traditionelle brunch. Her får du derfor min version af en morgenmads-sandwich, som mætter godt – og holder dig mæt i lang tid. Den kan også sagtens spises til frokost. Og har du ikke lufttørret skinke kan du bruge bacon, serrano skinke eller måske endda noget cherizo. Den vil heller ikke tage skade af at blive serveret med ristet rugbrød.

 

Print Recipe
Morgenmads-sandwich med spejlæg
Morgenmads-sandwich med spejlæg
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Morgenmads-sandwich med spejlæg
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader og varm samtidig en pande op.
  2. Skyl spinatblade og tomater - tør spinaten i en salatslynge. Slå ægene ud på den varme pande og steg dem til spejlæg.
  3. Placer flutes og skinke på en rist med bagepapir. Og sæt den i ovnen i 5-10 minutter - til flutes er let ristet og skinken er sprød.
  4. Skær flutes over og igennem, og "byg" din sandwich. Smør pesto på over- og underbolle. Læg en håndfuld spinatblade på hver underbolle. Tilføj sprød lufttørret skinke og spejlæg. Pynt med tomater, og din morgensmads-sandwich er klar til servering.