Hjemmelavet tomatsalsa
Antal personer Forberedelses tid
4-6personer 5minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4-6personer 5minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Start med at finhakke løg og hvidløg. Svits dem herefter af i lidt olie i en varm gryde. Lad dem stege ved middel varme til løgene er bløde og gyldne. Kom krydderier og sukker ved og lad det stege lidt videre. Tilsæt nu de hakkede tomater og limesaft.
  2. Varm op under omrøring og det det koge et kort øjeblik. Lad salsaen simre uden låg i en halv times tid, således at noget af væden forsvinder. Sluk herefter for blusset og lad den hjemmelavede salsa køle lidt af inden den sættes i køleskabet for at trække.
Recipe Notes

Tip! Prøv krydderier som oregano eller timian i din hjemmelavede tomatsalsa istedet for basilikum. Eller skift rørsukker ud med almindelig sukker, farin eller sirup. Ønsker du din tomatsalsa mindre stærk, kan chili og cayennepeber erstatter af mildere krydderier.