Chili con carne
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
60minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
60minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pil og hak løget.
  2. Varm olien i en gryde, og svits løg til de er gyldne.
  3. Tilsæt presset hvidløg og kød. Steg i ca. 10 minutter. Lad kødet blive brunt sammen med løgblandingen inden du tilsætter krydderierne.
  4. Tilsæt alle krydderierne: spidskommen, kanel, paprika, oregano, brun farin, salt, cayennepeber og chili. Skru lidt ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.
  5. Kom bouillon og hakkede tomater i gryden, og lad retten simre i 10 minutter ved svag varme.
  6. Skyl og afdryp bønnerne i en sigte. Tilsæt bønner, vend dem i gryden og lad retten simre i 30 minutter.
  7. Tag gryden af varmen og smag til med salt og peber samt andre krydderier – alt afhængig af hvor stærk du foretrækker retten og hvilken smag du ønsker at fremhæve.
  8. Server med creme fraiche, salat, nachos og/eller ris.