På de sociale medier kan det nogle gange godt se ud, som om alle andre har det perfekte liv, med deres perfekte kroppe, det interessante og perfekte sociale liv og med stribevis af andre perfekte ting. Men sådan er virkeligheden ikke. Virkeligheden er ikke et glansbillede. Den er ikke perfekt og problemfri. Heller ikke min…

Jeg ønsker ikke, at bloggen skal flyde over med negativitet, men omvendt ønsker jeg heller ikke at min hverdag og mit liv skal fremstå som en poleret udgave af virkeligheden. Livet byder nemlig på både positive og negative hændelser. Her får du denne måneds op- og nedture, store som små øjeblikke fra min hverdag samt fremgang og frustrationer i forhold til min vej tilbage til en sund og stærk krop.

 

Opture og fremgang

At få min mand hjem igen efter at måtte undvære ham i 16 dage. Han var meget savnet!

At kvitte cigaretterne, efter i en længere periode at have være on/off ryger – nok mest on, selvom jeg aldrig rigtig har været typen der røg én eller flere pakker cigaretter om dagen. Det har givet mig mere overskud og energi. Jeg kan mærke det på min vejrtrækning og kondition. Og så er der jo selvfølgelig en masse andre fordele også.

At skulle på date med min mand i dag. Bare nyde hinandens selskab, få noget god mad – og nok også lidt sødt, samt holde i hånd mens vi går rundt i Tivoli.

At have flyttet vores seng op på første salen, og sovet i det nye soveværelse for første gang.

At fortsat mærke fremgang i forhold til min morgen svømning. Bliver teknisk bedre til crawl, og bliver generelt hurtigere og stærkere i vandet.

 

Nedture og frustrationer

At tvivle på sig selv.

At undvære min mand i lidt over to uger, mens han har været i USA på drengetur.

At sove dårligt og have mareridt nat efter nat i næsten en hel uge. Angstdrømme om alt muligt ubehageligt, som virker alt for virkeligt. Vågner badet i sved og med en puls der galoperer derudaf.

At have en dårlig dag. En dag, der bare føles helt forkert fra det øjeblik, jeg slår øjnene op. Have let til tårer, være modløs og ude af mig selv. Uden egentlig at kende den præcise årsag. Alt føles bare galt.

At have følelsen af ikke helt at slå til.