På de sociale medier kan det nogle gange godt se ud, som om alle andre har det perfekte liv, med deres perfekte kroppe, det interessante og perfekte sociale liv og med stribevis af andre perfekte ting. Men sådan er virkeligheden ikke. Virkeligheden er ikke et glansbillede. Den er ikke perfekt og problemfri. Heller ikke min…

Jeg ønsker ikke, at bloggen skal flyde over med negativitet, men omvendt ønsker jeg heller ikke at min hverdag og mit liv skal fremstå som en poleret udgave af virkeligheden. Livet byder nemlig på både positive og negative hændelser. Her får du denne måneds op- og nedture, store som små øjeblikke fra min hverdag samt fremgang og frustrationer i forhold til min vej tilbage til en sund og stærk krop.

 

Opture og fremgang

At være på ‘date’ med en rigtig god veninde, som jeg ikke har set i laaaaang tid. Glæder mig allerede til, at vi skal ses igen i januar måned.

At have været til årets første julefrokost – også selvom det måske er årets eneste julefrokost.

At have gjort et par gode handler på Black Friday. Mens andre måske shoppede elektronik, tøj og julegaver, var manden og jeg på jagt efter ting til istandsættelse af vores hus. Vi brugte derfor et par timer i forskellige byggemarkeder og lignende butikker. Det lyder måske ikke særlig ophidsende, men vi sparede en hel del penge på de indkøbte ting. Ting vi alligevel skulle investere i indenfor nærmeste fremtid – så hvorfor ikke købe dem på en dag som Black Friday…? Må se om jeg ikke snart kan få lagt nogle flere billeder op her på siden af vores boligprojekt.

At have booket vores årlige julemarkedtur… eller faktisk er den blevet erstattet af en ferie i det sydlige Spanien. Det bliver skønt!

At have haft endnu en måned uden cigaretter.

 

Nedture og frustrationer

At bil, opvaskemaskine og et par andre ting gik i stykker. Bilen kunne laves, men opvaskemaskinen måtte skiftes ud. Vi ville hellere have brugt pengene på noget andet, hvis vi havde valgmuligheden.

At der forleden gik en rotte i fælden. Bogstavelig talt. Fy for pokker, siger jeg bare! Vi har de seneste par måneder haft fælder stående under køkkenvasken, da vi jo bor på landet – og musene trækker indendøre i løbet af efteråret og vinteren. Den anden dag måtte vi dog konstatere, at det var en rotte, der var gået i vores klapfælde. Vi valgte, at tilkalde en rottemand, bare for at være på den sikre side. Vi satser nu på, at det var et enkeltstående tilfælde og krydser fingre for at vi fremover kan ‘nøjes’ med mus.

At have været sygdomsramte – både manden og jeg. En god blanding af alt lige fra maveonde til migræne og herudover en ‘tennisalbue’. Overbelastningen af min arm er den primære grund til at der har været lidt stille her på siden de seneste par uger. Jeg er ikke helt sikker på, hvad det er der er sket eller hvad jeg har lavet, siden jeg har haft så ondt. Men jeg har været nødsaget til at lade min arm få ro. Det virker til at have hjulpet og jeg bruger derfor igen lidt tid ved computeren og tasteturet.

At mit vægttab er gået i stå – selvom det er dejligt at jeg har tabt halvdelen af de kilo jeg tog på i løbet af det års tid, hvor det var helt galt med min diskusprolaps og iskiasnerve.

At jeg ikke har fået lavet alle 10 ting jeg havde glædet mig til og håbet at fylde min november måned med.