Her sidder jeg. Hjemme. Og foran min computer. Bare lige et kort øjeblik. Tænkte at jeg lige ville skrive en lille hilsen.

Og ja, jeg ved det godt. Det er rigtig langt i mellem indlæggene her på siden. Men der er en grund. Den korte udgave er, at min læge har sygemeldt mig. Til at starte med indtil midt april.

Men nok om det. Fordi jeg orker faktisk ikke rigtig at skrive om det. Og er sikker på at jer som læser med (hvis i stadig er der…?) gerne vil høre om andre ting end min faldefærdige krop.

Derfor…

Selvom kalenderen siger forår. Og urene er sat frem. Så mener vejrguderne altså noget andet. Her hvor jeg er – på Midtsjælland – siger vejrudsigten stedvis sne eller slud. Og her til morgen var vores landlige omgivelser da også dækket af sne. Det er dog så småt ved at være væk igen.

Men måske julen faktisk varer lige til påske…?

Vejret kunne da i hvert tilfælde godt tyde på det.

Trods sne og slud, så kigger foråret alligevel lidt frem. Forleden (inden sneen faldt) spottede jeg et par gule krokus blomster i vores have. Det er nu meget hyggeligt – også selvom jeg ikke har den store interesse for hverken blomster eller havearbejde. Den interesse har jeg overladt til min søster – jeg har vist nævnt hende og hendes hendes blomsterbutik i Bagsværd et par gange her på bloggen.

Vi har faktisk allerede været en del i haven i år. Også selvom vejret måske ikke har været det allerbedste.

Vi har brugt en par eftermiddag og aftener med bål i haven. Ude ved vores shelter. Jeg elsker at lave bål i haven på en vindstille dag og spise udendørs.

Og jeg er sikker på, at når projekt nyt kontor (en af vores mange husprojekter) er færdig, så får vi meget mere glæde af haven. Der vil nemlig være udgang til have og shelter fra kontoret.

Vi har ikke fået brugt vores shelter helt så meget i løbet af sidste år. Men det håber jeg, at vi laver om på i år. Det tegner godt allerede.

Jeg gælder mig helt vildt til det hele. At vi bliver færdige med nogle af flere husprojekter. At vi skal i haven. At nyde de skønne lyse aftener. Spille kortspil og rafle. Hygge med familie og venner. Og efter en lang vinter, ville det være på sin plads hvis foråret snart ville vise sig.

Rigtig god påske til jer alle!