Som I tidligere har kunne læse på bloggen, så er vi i gang med istandsættelse af vores gamle bindingsværkshus på landet. Seneste projekt er vores første sal. Vi har fået sat trappe op, lagt gulv og nu også samlet en masse kommoder. Det er planen, at vi skal flytte vores soveværelse op på førstesalen. Samt lave et (åbent) walk-in closet/påklædningsrum.

Første salen har dog skråvægge. Og det kan både skabe hygge i vores lille hjem, men kan samtidig også give lidt udfordringer i forhold til indretning. Det kan være udfordrende at indrette rummet optimalt, være svært at finde opbevaringsplads og der vil ofte være meget spildplads langs skråvæggene.

Vi har valgt – på den ene væg i påklædningsrummet, at løse det med en række MALM kommoder fra IKEA. De passer perfekt ind i forhold til væggenes skæve vinkler og vi får udnytte pladsen på hele den ene væg. Hvilket er en fordel. En anden fordel er, at de fylder minimalt i rummet og lader skråvæggene stå flotte og uberørte.

Tøj, der skal på bøjler, er dog en helt anden sag. Vi har endnu ikke bestemt os for en løsning. Vi undersøger derfor stadig mulighederne og finder forhåbentlig en tilfredsstillende løsning – og gerne til fornuftige penge.

Mens al ombygningen står på er jeg rigtig glad for være beslutning om at have en base, et rum, vores stue, hvor vi kan koble fra og slappe af. Og jeg elsker vores stue. Jeg elsker det store vindue, som tillader at lyset kommer ind. Jeg elsker vores sofa, som er man sidder fantastiske i. Og jeg elsker, på kolde og regnfulde efterårsdage som i dag, at finde min dyne frem og slappe af på sofaen med en kop varm te mellem de mange projekter.

Pssst… der kommer flere billeder af vores førstesal i løbet af den kommende uge. Jeg er i fuld gang med en række småprojekter som blandt andet omfatter indretning, maling og en gammel kiste.