Jeg må indrømme at der de sidste par uger har været meget stille på bloggen, men jeg er her endnu… Selvom der har været stille her på bloggen, har den seneste måned tid budt på rigtige mange ting – især jobbet har fyldt meget, så overskuddet til at blogge har simpelthen ikke været der.

Jeg havde egentlig sat mig for, at jeg ville få skrevet en masse indlæg – har en del kladder liggende, men jeg har kunnet mærke på mig selv, at jeg har haft brug for at koble fra og lige holde en pause. Og der kommer også til at være lidt stille den næste uges tid, af den simple årsag, at jeg tager på ferie med min mand – en 8 dages ferie til Irland, hvor den først står på kør selv ferie i Nordirland og herefter storbyferie i Dublin. Det bliver dejligt at komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde tosomheden, Irlands smukke natur og Dublins seværdigheder.

Jeg vender stærkt tilbage efter min ferie – hej så længe 🙂