Tillykke! Du er officielt verdens dårligst date… Det var i hvert tilfælde den følelse jeg sad tilbage med, da jeg vågnede op igen efter at min migrænemedicin og søvn havde taget toppen af anfaldet.

Manden og jeg havde glædet os i noget tid til, at vi skulle på date. I anledningen af Dining Week havde jeg booket et bord på Rødvig Kro & Badehotel, hvor menuen så ud til at falde i min smag (læs: jeg kan godt være meget kræsen – typiske er det grundet madens konsistens). Jeg havde booket bord til klokken 18.30 fordi så var jeg sikker på at både manden og jeg var kommet hjem fra arbejde.

Da vi ankommer bliver vi vist hen til vores bord, vi får lidt drikkevarer og lidt tid efter kommer forretten. En lækker jordskokkesuppe. Vi hygger og snakker. Jeg når kun lige at få én bid af min hovedret, og så bliver jeg skidt og utilpas. Ofte kan jeg mærke noget tid i forvejen, når et anfald er på vejen. Dog ikke denne gang. Jeg går ud på toilettet for at tage lidt vand i hovedet, og da jeg kommer tilbage fortæller jeg min mand, at jeg tror, at jeg er ved at få et miræneanfald. Han meddeler derfor personalet, at vi bliver nødt til at køre og 5 minutter efter er vi ude af døren (personalet var søde at pakke desserten ned til os, så vi kunne få den med hjem). Turen hjem var en rent helvede. Vi måtte stoppe hele fire gange, fordi jeg skulle kaste op, og vores kæreste-date endt med at jeg gik i seng, og min mand måtte spise en rugbrødsmad 🙁