Husker du at forkæle dig selv? Altså sådan rigtig forkæle dig selv, hvor daglige gøremål tilsidesættes og hvor du bruger tid på dig selv og det du gerne vil – og ikke det, du føler, du skal brug tid på.

Kvalitetstid og selvforkælelse kan være rigtig mange ting. Det kan være forskelligt fra person til person. Og det kan være rigtig mange forskellige ting for den enkelte personer. Kvalitetstid og selvforkælelse er ikke kun én ting for mig. Det kan være mange ting. Store som små. Det kan være at sove længe. At gå en tur i naturen. At få ordnet hår, hænder eller fødder. At shoppe. At opleve verden og rejse. Eller en af tusinde andre muligheder. Alt dette, enten alene eller med mine nærmeste.

Jeg valgte i går, at lade dagens gøremål ligge, og lade tanker om husprojekter, indkøbsliste, madlavning og tøjvask blive hjemme, mens jeg kørte mod København. Eller nærmere bestemt Bagsværd. Målet med min tur var Butik PRYD. En hyggelig og lækker blomster- og interiørbutik på Bagsværd Hovedgade B, st. tv.. Bag disken står Maria. Og ja, jeg må hellere lige understrege, at jeg nok er en smule forudindtaget i min holdning. Jeg kender Maria. Og har faktisk kendte hende hele mit liv. Maria er nemlig min tvillingesøster. Ikke desto mindre syntes jeg, at hun er MEGA dygtig og gør et fantastisk arbejde i sin butik.

Nogle gange kan der godt gå lidt tid i mellem at vi ses. Dels fordi vi bor omkring 45 minutter kørsel fra hinanden. Og dels fordi vi begge har en travl hverdag. Mig med hunde, husprojekter og min virksomhed. Min søster med familie, børn, istandsættelse af rækkehus og egen forretning. Men når vi ses er det fantastisk. Og det var det også i går. Vi spiste frokost samme i butikkens baglokale. Vi snakkede og vi hyggede alt imens der blev pakket varer ud, rykket rundt i butikken og bundet buketter.

Som altid endte jeg med at have nogle ting med hjem fra butikken. I går var det en buket blomster, lidt interiør og nogle planter – jeg var kommet til at tage livet af nogle af de planter jeg havde, så de måtte erstattes.

Jeg har en svaghed for smukke buketter med inspiration fra markens naturlige og tilfældige blomster. Farverne betyder ikke så meget, bare den er luftigt bundet af sæsonens (vilde) blomster, der ser ud som om, de lige er hentet på marken. Er den ikke smuk?

Blomster, kvalitetstid og selvforkælelse

Blomster, kvalitetstid og selvforkælelse